Action – 2008

The SpiritThe Spirit er basert på den legendariske tegneserien av geniet Will Eisner og er vinterens store film med klassisk eventyr, action og romantikk, og ikke minst en stjernspekket rolleliste. Frank Miller, som står bak filmer som 300, Sin City og Batman: Legend of the dark Knight, har regien.

Dette er historien om en tidligere politimann som plutselig vender tilbake fra de døde som THE SPIRIT for å bekjempe kriminalitet i Central Citys underverden. Erkefienden hans, THE OCTOPUS, er ute i et annet ærend: Han vil tilintetgjøre THE SPIRITs elskede by i jakten på sin egen form for udødelighet. THE SPIRIT er på sporet av den kaldblodige drapsmannen. Underveis møter han utallige vakre kvinner som ønsker å forføre, elske eller drepe vår maskerte korsfarer. (Omtale henta frå filmweb, Bergen Kino).

Filmen er laga i same stil som Sin City, men greier ikkje å fenge på same måte. Ein del gode scener, men har korkje særleg action eller humor. Likevel, ein heilt grei film å få med seg. Sånn midt på treet.