tweeterEg skreiv for ei tid tilbake om Twitter og at eg ikkje skjønte så mykje av det. Vel, etter å ha brukt det ei stund, må eg ærleg innrømme at eg er hekta. Eg kan nok ikkje kalle meg ein kvitrar, eg har eigentleg svært lite interessant å meddele, og i mi drøymetwitterverd så ville eg hatt null følgarar.

Eg synast det er mykje meir spanande å surfe rundt på dei andre twittarane. Har funnet utroleg mange gode og interessante bloggar via twitter. Og eg tykkjer det er eit godt supplement til avisene, som byrjar å verte overfyllt av artiklar om motenyhende, kjendisar og anna ukebladjournalistikk. (Ikkje det at eg har så mykje imot det, men det er mengda av det som gjer meg litt fedup).  Mange av dei som bloggar har og svært  god kunnskap om det dei skriv om, og er ein litt kritisk, kan man få god bakgrunnsinfo, kunnskap og dybde om eit tema. Noko som etter mitt syn, er blitt ein mangelvare hos dei største avisene.

Twitter01Eg kan framleis ikkje heilt skjøne at einskilde meiner at twitter vil ta over for Facebook. For meg har desse to nettsamfunna to heilt ulike bruksområde. Facebook for å halde kontakten med venar, twitter for å sjå kva som rørar seg ute i verda.