Archive for the Category »Dagens «

Trykk på bileta for å gjere dei større
datoer 1

datoer2

Raud ring rundt = same person

Kommentarfeltet er henta frå Nettavisen.

Kva kan ein seie??? ~x(  =))

Category: Dagens  Tags: , , ,  Comments off
26
mar
2013

Category: Dagens  Tags:  Comments off

Ka e det med lønningskontoret i Bergen Kommune :-??

Å betale ut riktig løn, er i kvart fall ikkje deira sterke side. No har eg nettopp skifta jobb innad i kommunen, og det vart sjølvsagt problem med ein gong. Sist eg skifta jobb (innad i kommunen) så tok det EIT ÅR før dei greidde å få orden på lønsutbetalingane mine, og eg tviler framleis på at eg har fått att alt eg hadde tilgode. Skal tru kor lang tid det går denne gong?

Og det som er ekstra merkeleg, er at om dei utbetaler for mykje ein sjeldan gong, då er dei kjempeflinke og raske med å få dei kronene tilbake. Forstå det dei som kan X_X

Edit 15.03.12: Det ser ut som dei har blitt betre, no får eg etterbetalt løna berre tre dager etter 🙂 Flinke, flinke lønningskontor 🙂 (Bortsett frå at dei har trekt meg for mykje i skatt).

Category: Dagens  Tags: , ,  Comments off
18
feb
2012

-Henta frå igår:)

 Jeg synes det var et morsomt stunt fra Huitfeldts side, men det er litt absurd å tro at klær ikke skal ha noe å si for en kvinnelig politiker. Det er jo dette de lever for, oppmerksomhet og godvilje blant folket, og de bruker selv mye tid og krefter på styling for å framstå på en viss måte. Klærne er for mange en viktig del av dette. Hvorfor skal vi ikke da få si noe om resultatet? sier hun.

Hege Varsi, moteansvarlig i Dagbladet

Hmm, så det er for å få merksemd for utsjånaden sin at kvinner vert politikarar X_X

Category: Dagens  Tags: , ,  Comments off
05
okt
2011

.

.

Gud var nemlig så fornøyd etter å ha skapt Vestlandet, og så hvor fint det ble, at han bestemte seg for å vaske det hver eneste dag,

humrer Brosvik

Category: Dagens  Tags: ,  Comments off